Hvor meget koster en Huawei til arbejdspladsen?

Det gode ved at anskaffe sig en mobiltelefon til sine medarbejdere er, at der ikke er krav til, hvad den skal koste. Med det mener vi, at I sagtens kan anskaffe jer en billig en af slagsen, hvis den kan det, den skal kunne, men I kan også købe en, der er dyrere, hvis det er det, I ønsker. Når alt kommer til alt, så handler det jo om, at medarbejderne skal være glade og tilfredse, og det bliver de, når de får en telefon, som de er glade for. På denne måde føler de sig værdsatte, og det betyder også, at de højst sandsynligt bliver længere tid på arbejdspladsen. Det gode for dig, der er virksomhedsejer, er at huske, at du kan trække udgifterne for mobiltelefonerne fra i skat. På denne måde bliver det ikke en bekostelig affære, og du må huske på, at når dine medarbejdere er glade, så ender du også med at tjene flere penge. Det vil altså i sidste ende komme dig til gode, og det er blot op til dig at finde ud af, hvilke du ønsker at købe.

saturation