Firma-mobilen er uundværlig for den selvstændige håndværker

Som håndværker med egen firmabil har du friheden til selv at påtage dig de arbejdsopgaver, du vil. Du kan også selv indrette din firmabil, som det passer dig. En mobiltelefon er dog et must, for den kan du ikke undvære, når du skal arbejde som selvstændig. Du kan med fordel vælge en Huawei mobil, som både har et lækkert design, og som fås til billige priser.

Huawei mobil gør arbejdsdagen nemmere

Med en Huawei mobil i hånden kan du nemt modtage ordrer fra kunder, og du kan let kommunikere ved at ringe op eller sende og modtage sms’er. Du kan også modtage e-mail på din mobil. Du skal dog være opmærksom på, at når du kører bil, må du ikke sidde med mobilen i hånden. Du skal derfor have en mobilholder, som du kan få til en favorabel pris hos worksystem.dk, hvor du også finder holder til computer, elektroniske kørebøger og meget andet smart udstyr til førermiljøet i din firmavogn. Huawei mobil anvender Android-styresystem, og den har et godt indbygget mobilkamera, og du kan nemt downloade de apps, du gerne vil have fra Google Play. Du kan desuden købe forskelligt tilbehør til din Huawei mobil som fx powerbank og skærmbeskyttelse. Powerbank er en fordel, når du har mobilen med dig overalt, for så løber du aldrig tør for strøm. Skærmbeskyttelsen er ligeledes praktisk, fordi du dermed undgår, at din mobil får slag og ridser, når du medbringer den i et håndværkermiljø.

Flere opgaver i ordrebogen

Regeringen har i finansloven for 2021 hævet fradraget for håndværkerydelser fra 12.500 kr. til 25.000 kr. Det betyder sandsynligvis flere ordrer til dig fra kunder, og måske får du brug for ekstra hænder i dit firma. Ansætter du en ekstra mand i din firma eller en lærling, så kan du give dem hver en arbejdstelefon, og vælger du Huawei, så får du god kvalitet til billige penge.

saturation