Dette vidste du ikke om Huawei

Huawei har gennem flere år været det mest omtalte tech-selskab i verden. Dette er der naturligvis nogle årsager til. Selvom virksomheden mest af alt er kendt for at lave telefoner, så er det ikke det eneste, de fremstiller. De leverer nemlig også både tablets, fitness trackere, bærbare computere og meget andet. De er tilmed også den første netværksleverandør i verden.

Der er dog heller ikke nogen tvivl om, at Huawei er en af verdens måske mest innovative producenter inden for mobiltelefoner. Hvis man selv er ejer af en telefon af dette mærke eller af et andet mærke, så kan man finde mobiltilbehør hos eStore online.

Mange år på bagen

Huawei har efterhånden mange år på bagen. Virksomheden startede helt tilbage i 1987, og de er den dag i dag, som tidligere nævnt, verdens største netværksproducent.

Virksomheden er ikke børsnoteret, men er derimod ejet af de ansatte. Huawei kan derfor med andre ord betegnes som et andelsselskab, hvor de ansatte har aktier i virksomheden.

Der er i alt tre direktører i Huawei, og de leder virksomheden på skift. Omsætningen ligger på 100 milliarder dollars om året og har et stor campus.

Er man interesseret i at vide mere om virksomheden, så kan man blot følge med i nyhederne. Huawei er nemlig meget omdiskuteret. Hos denne virksomhed finder man dog teknologi, der er meget med fremme, og man finder også noget, der ikke findes andre steder.

saturation