Huawei er fra Kina

Ja, mærket Huawei er faktisk fra Kina, og det er der sikkert mange, der ikke ville tro. Men det er såmænd rigtigt, og i Danmark er vi naturligvis glade for, at det er et mærke, der også er kommet hertil. Kina er et stort land med mange muligheder, og de er også fremme i bussen, når det handler om hi-tech. Det er faktisk noget, der ses mere og mere i disse år, og vi kan jo glæde os over den teknologiske udvikling, og at de i Kina fremstiller produkter, som vi også får glæde af her på vores kanter. Hvis I en dag besøger Kina, vil I naturligvis kunne finde telefonen til meget billigere penge, og det kan også være en stor oplevelse at besøge et land som dette, som er langt fra det, vi kender. Kina er så stort et land, at det er svært at forestille sig, og der er rigtig mange muligheder. Med stigende interesse for netop it og teknologi i Kina, betyder det også, at de er begyndt at udvikle endnu mere. Vi tør slet ikke tænke på, hvordan det bliver i fremtiden, og her vil nok komme muligheder, som vi slet ikke kender til den dag i dag. Det er naturligvis også noget, vi kan glæde os til, så længe det ikke betyder, at hele verden bliver overtaget af robotter.

Mens Kina er fremme i skoene, så har vi stadig lidt at lære her i Danmark, men det varer nok ikke længe, inden vi kommer efter det. Som tiden går bliver vi jo alle dygtigere, og indtil vi i Danmark får producenter af mobiltelefoner, så kan vi jo købe en dejlig Huawei, som er fremstillet i Kina. Det er der jo ikke noget galt med, og vi kan kun glæde os over, at det er en mulighed, vi også får. I kan godt byde Huawei indenfor, for det er et spændende mærke, men det ved I jo allerede. Huawei er en stor virksomhed, og det er spændende, hvad det kinesiske firma kommer med i de kommende år. Her i landet glæder vi os i hvert fald til at se meget mere til dem, og det skulle ikke komme bag på os, hvis de snart producerer endnu flere avancerede produkter.

saturation