Hvilket abonnement skal I vælge?

Det kan være svært at sige, hvilket abonnement I skal vælge til jeres nye mobiltelefoner, men det kan være en rigtig god idé at finde et selskab, som har abonnementer til erhverv. Når der er abonnementer til erhverv, så er det også ofte, at der gives rabat, når medarbejderne internt ringer til hinanden. Det er jo noget, der er brug for, og for rigtig mange virksomheder er det de interne samtaler, der fylder mest. Der er dog også mange andre virksomheder, som ringer ud hele tiden, så det er ikke det samme for alle.

Vi anbefaler, at I tager kontakt til et teleselskab, som har erhvervskunder, for de kan helt sikkert være med til at give jer et godt tilbud på en løsning til jer. Særligt når der er mange, der skal have et abonnement samtidigt, giver det mulighed for endnu flere rabatter, og det kan I jo glæde jer over. Vi anbefaler, at I får fri tale, og hvis I også sender sms’er, skal I også have en god aftale her. I skal naturligvis også have al den data, I skal bruge, på mobilen.

saturation