Hvor mange telefoner skal I have?

Det er naturligvis en rigtig god idé, at I finder ud af, hvor mange mobiltelefoner, I skal bruge til virksomheden. I har naturligvis ikke råd til at bruge uendelige kroner på disse nyanskaffelser, men I skal nok få råd til at købe dem, I har brug for. Da telefonerne kan fås helt ned til 1.000 kr., så behøver det jo heller ikke koste jer vildt meget. Det har naturligvis betydning, om I er en lille eller stor virksomhed, men når alt kommer til alt, så er det jo ikke det, der skal afgøre det.

De fleste virksomheder har råd til alt det, de skal have, og om I skal have 50 eller 100 telefoner er naturligvis af betydning, men I må være villige til at købe dem, der skal til, så der er til alle. Som vi allerede har nævnt, så er det jo muligt at trække udgifterne fra i skat, og på denne måde bliver det hele jo noget nemmere. Når I har anskaffet jer alle telefonerne, vil I mærke, at hverdagen bliver nemmere, og I vil ikke kunne begribe, hvordan I kunne leve uden.

saturation