Huawei er med i toppen

Huawei har været i vælten de seneste par år. Det kinesiske firma blev skydeskive, da den daværende præsident i USA, Donald J. Trump, gik til angreb på Kina, som han mente havde fået urimelige fordele i verdenshandelen og ikke mindst i samhandelen med De Forende Stater.

Det var især i forbindelse med udrulningen af 5G mobilnetværket, at virksomheden kom i klemme, og i dag er virksomhedens 5G-netværk droppet i en lang række lande under indflydelse af den amerikanske holdning.

Når det er sagt, så har Huawei en stor rolle at spille på mobilsiden og har blandt andet et udvalg af mobiltelefoner, der matcher såvel Apple som Samsung, der regnes for de ledende på verdensmarkedet, der dog rummer et betydeligt antal spillere ud over disse.

Huawei arbejder med Android-teknologien, og der er dermed masser af apps og funktionaliteter, som du kan trække på. Dog skal du være opmærksom på, at ikke alle apps m.v. vil kunne opdateres og vedligeholdes som på andre Android telefonbrands. Det skyldes, at Google har begrænset mulighederne. Det kan begrænse mulighederne for at anvende populære apps som Gmail, Youtube og Google Maps, men der vil stadig være masser af muligheder med den kinesiske teknologi.

Udover Huawei smartphones kan man få en lang række af forskelligt gear, som kan tiltrække mange, som for eksempel vil holde styr på deres motionsindsatser og andre aktiviteter. Med et Huawei-smartwatch eller Huawei-aktivitetsmåler er der mange muligheder. Og naturligvis leverer den kinesiske producent også en tablet, så man kan arbejde mere bekvemt, end hvis man skulle bruge telefonen alene.

Gennemgående har Huawei den store fordel, at de sammenlignet med for eksempel iPhones er betydeligt billigere, men alligevel funktionalitetsmæssigt er på højde. Har man ikke et ubegrænset budgets til sit gear, er der derfor mange muligheder ved at vælge Huawei teknologien.

saturation