Sådan lytter du til lydbøger på din Huawei

Du kan naturligvis benytte din Huawei smartphone til at lytte til digitale lydbøger. Hvis du er helt grøn på dette område, kan du bruge en række tips og tricks til at komme godt i gang.

Lav en liste over lydbøger

Du bør først og fremmest lægge en plan for hvilken eller hvilke lydbøger, du ønsker at lytte til på din Huawei. Hvis du blot arbejder ud fra et ønske at om komme i gang, kan det være svært at tage det første skridt. Vælg derfor i det mindste den første bog, som du ønsker at lytte til.

Hvor vil du lytte til lydbøger?

Der er mange forskellige applikationer til at lytte til betalte og gratis bøger via internettet. Søg derfor dine muligheder godt og grundigt igennem. Vælg gerne en tjeneste med en gratis prøveperiode, så du kan beslutte om det er noget for dig. På den måde bliver du ikke bundet i en lang periode fra dag et.

Glem alt om multitasking

Det kan godt være at du er god til multitasking, men din hjerne vil aldrig kunne fokusere hundrede procent på lydbogen, når du laver flere ting på en gang. Derfor anbefales det at fjerne fokus på applikationer, mobile spil, sociale medier, og SMS’er, når du lytter til en god lydbog. Se på det som forkælelse til dig selv i en stund, som du dedikerer hundrede procent til dit velvære.

Den eneste form for multitasking, der måske kan virke i denne forbindelse, kan være at gå en tur eller at gøre rent. Måske kan du få nemmere ved rengøringen ved at lytte til en god bog på samme tid. Men som tommelfingerregel, er det bedst at fokusere udelukkende på din lydbog, når du lytter til den med din smartphone.

Få hjælp fra trådløse høretelefoner

Det kan naturligvis være svært at fokusere på din lydbog, hvis der er folk, som taler i baggrunden eller larmer. Derfor foretrækker de fleste personer at lytte til lydbøger med høretelefoner i ørene.

Overvej gerne trådløse høretelefoner med støjdæmpning, så du ikke skal bekymre dig om kabler. Det giver dig også nemmere mulighed for at at lægge mobilen fra dig. Måske bliver du fristet til at tjekke Instagram og Facebook, hvis du sidder med din smartphone i hånden. Men med de trådløse høretelefoner kan du lægge din telefon i et rum, og lytte til lydbogen i et andet rum.

Sæt små mål

Mange kommer ikke i gang med læsning, da de sætter for store mål. Fokusér i stedet i det små, og læg en plan for at komme i gang med disse tips og tricks. Derefter kan du fokusere på de større mål som fx hvor mange bøger du ønsker til at lytte til på et år.

saturation