Teknologi til din nye virksomhed

Skal du til at åbne en ny virksomhed? Det kan kræve en vis investering i teknologi og andre gadgets, men bare rolig, du kan tage erhvervslån uden sikkerhed og på den måde kan du fx skaffe dig Huawei enheder til dig og dine ansatte.

Huawei Nota 5T

Du kan vælge en Huawei Nova 5T telefon, som er en telefon i mellemsklassen. Du kan køre masser af krævende apps på denne telefon, og der er også tale om en god og klar skærm, som du nemt kan arbejde med.

Generelt får du meget mobil for pengene, når du vælger en Nova 5T. Det er en god byggekvalitet, som kommer i et nydeligt design, og der er tale om en telefon, som holder strøm længe. Dette er vigtigt, hvis du bruger telefonen til arbejdet, da du ikke skal bekymre dig om, hvor længe du taler i telefon eller hvor mange gange du tjekker din e-mailindboks.

Huawei Mate 30

Men du kan naturligvis også få supertelefoner hos Huawei, og her er Huawei Mate 30 en glimrende mulighed. Det er en skærm, som imponerer med sine 6,5 tommer, og der er intet mindre end fem forskellige kameraer, og du kan blandt andet optage i 4K.

Dette er især relevant, hvis du benytter de sociale medier til din forretning, og det kommer du sikkert til. Alene i Danmark får halvdelen af befolkningen sine nyheder fra de sociale medier

Huawei Watch

Ligesom andre tech giganter har et ur, så har Huawei også et ur med navnet Huawei Watch, og den seneste model er GT2. Der er tale om et nyt smartwatch med to forskellige modeller og det er et fremragende valg til arbejdspladsen, da det har et meget lavt strømforbrug, og derfor skal du ikke hele tiden bekymre dig om at lade uret op.

Hvem er Huawei?

Hvis du ikke har hørt om Huawei, kan du finde masser af nyheder om dem på nettet . Men vi kan også fortælle dig, at der er tale om en virksomhed, som officielt hedder Huawei Technologies Co. Ltd.

Det er en multinational netværks- og telekommunikationsudstyr og service-virksomhed fra Kina, som også har hovedsæde i Kina. Virksomheden er blevet populær især pga. sine smartphones, og derfor kan du måske tro at der er tale om en ny virksomhed, men det er ikke tilfældet.

Ren Zhengfei grundlagde Huawei tilbage i 1987, og i dag arbejder mere end 110.000 ansatte for virksomheden og tæt på halvtreds procent af de ansatte arbejder med forskning og udvikling. Derfor kommer Huawei altid med high-tech produkter, som ikke kun kan øge din livsglæde, men som også kan bidrage til, at du er mere effektiv med arbejdet i din nye virksomhed.

saturation